Bengkung Moden 3 in 1

Bengkung Moden 3 in 1 | Bengkung Lepas Bersalin | Bengkung Pakai Mase Pantang Murah | Bengkung Postpartum 3 in 1


✔bengkung moden abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan
✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda
✔menyokong tulang belakang anda
✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit.
✔ Gunakan Bengkung Sepanjang 44 Hari Anda Berpantang Dalam Perolehi Manfaatnya!

 


Package termasuk
1 Postpartum Support Belt
1 Pelvis belt
1 Gastric belt 

Beli 1 RM50 
Beli 3 RM135
Beli 6 RM230

Whatsapp 0179656087

V Bra Borong Murah

V Bra Borong Murah | Bra Pembesar Payudara | Bra Untuk Payudara Besar



payudara anda leper? Tidak rapat?jatuh?
jom bertukar pada magic V-Bra. Ia mampu mengangkat,merapatkan,menaikkan payudara anda. Tampak cantik dan sexy

size cup A,B,C dan D. 

Warna beige dan black
Beli 1 RM29
Beli 3 RM64
Beli 6 RM105 

WHATSAPP 0179656087

Seluar Naikkan Punggung Buttock Up Borong Murah

Seluar Naikkan Punggung Buttock Up Borong Murah | Buttock Up Borong Murah | Seluar Besarkan Punggung Murah 


  • Seluar dengan pads yang selesa. 
  • Sesuai untuk anda yang ingin kelihatan padat di bahagian punggung dan cantik bile memakai jeans, kebaya, dress.
  • Seamless design 



Warna : Black/Cream/Purple
Size S-XL(refer gmbr di atas untuk size) 

Beli 1 RM39
Beli 6 RM150
Beli 12 RM290 

Whatsapp 0179656087 




Naked 4 Borong Murah

Naked Brush Murah | Berus Mekap Murah | Berus Makeup Borong 

[ NAKED 4 12 PCS MAKEUP BRUSH ] 
MURAH BERBALOI !!
Nak makeup tapi takde makeup brush yang sesuai??
» Bulu sintetik & lembut
» Pemegang kayu
» Bekas disediakan

1 x Powder Brush
1 x Flat foundation Brush
1 x Large Eyeshadow Brush
1 x Medium Eyeshadow Brush
1 x Large angle Brush
1 x Lip Brush
1 x Eyebrow Brush
1 x Blush Brush
1 x SMall Eyeshadow Brush
1 x Eyeliner Brush
1 x Eyelid Brush
1 x Angled Contour Brush

Harga Biasa RM69

HARGA ROMOSI KAMI
Beli 1 RM39

Belian borong :
Beli 6 RM168

Inbox kami atau Whatsapp kami 'NAKED 4 BRUSHES' dan anda akan dapat harga promosi diatas 

WHATSAPP 0179656087
WHATSAPP 0179656087

Miss Moter Borong Murah

Miss Moter Borong Murah | Miss Moter Face Murah | Miss Moter Hand | Borong Wax Tangan





Miss Moter Hand
✔ Kelembapan
✔ Pemutihan
✔ Exfoliating juga sangat sesuai pada kulit yang paling sensitif.
✔ Ia bertindak menjana semua sel-sel kulit & menyuburkan kulit
✔ Menanggalkan sel kulit mati menjadikan tangan anda terhidrat lembut dan lembap.



Miss Moter Face
✔mampu membuat kulit menjadi halus dan lembut
✔mengatasi masalah jerawat, memutihkan dan mencerahkan warna kulit
✔Kualiti Gel sangat bagus tidak mengandungi alkohol
✔membentuk muka Vshape dan menghilangkan kedutan dimuka
 
Harga Biasa RM33

Harga kami
Beli 1 RM21
Beli 3 RM56.40
Beli 6 RM82
Beli 12 RM158.40

Belian direct inbox kami atau Whatsapp kami 'MISS MOTER MURAH' dan anda akan dapat harga yang dinyatakan
Whatsapp 0179656087

4 Step Slimming Waist Trimmer Harga Borong

4 STEP SHAPE WAIST TRIMMER (UNTUK PERUT BUNCIT)



Mengalami masalah perut buncit? Inginkan badan yg langsing?



Sesuai untuk semua wanita dan sesuai juga bagi ibu-ibu selepas bersalin. boleh digunakan selepas sahaja bersalin ( bersalin normal ).
Direka untuk membakar lebihan lemak untuk mengurangkan saiz pinggang 
Terbuat dari Neoprene high quality dengan Far Infrared Ray 
Membantu mempertahankan panas tubuh dan meningkatkan keringat untuk mencipta kesan Sauna 
Apabila menggunakan produk ini anda akan merasakan kesan "Burning" 
Empat zip disesuaikan mengikut saiz dari 56cm - 96cm seperti ditunjukkan pada gambar di bawah 
Sesuai untuk lelaki dan wanita yang ingin memiliki saiz pinggang yang ramping

HARGA BORONG MOQ 6 RM17.80
RETAIL RM39 

SMS/WHATSAPP : 0179656087

Bengkung Wrap Cotton Murah

Bengkung Wrap Cotton Murah | Bengkung Moden Murah | Bengkung Berpantang | Bengkung Moden Murah

 

BENGKUNG WRAP COTTON SELESA!! 

Bengkung moden custom made yang direka khas untuk ibu-ibu yang bersalin melalui kaedah normal atau pembedahan
Boleh mula dipakai dalam masa 24 jam selepas bersalin.
Menyokong perut selepas bersalin agar boleh berdiri dengan lurus dan mudah bergerak.
Untuk mengelakkan dari berasa sakit setiap kali terbatuk atau terbersin.

Bengkung Wrap ni boleh pakai bile-bile masa sahaja.
Hanya wrap sahaja!
Bila dah pakai, kemas dan selesa. Sangat praktikal dan material berkualiti.
(PROMO UNTUK 50 ORANG TERAWAL SELEPAS INI HARGA BIASA RM75)

************************
MATERIAL BENGKUNG WRAP COTTON
***********************
✔ 100% pure Cotton yang sejuk.
✔ Pelekat velcro yang kuat dan tidak mudah tertanggal.
✔ lembut
✔ Mudah Selesa dipakai & dibersihkan.
✔ Melekat dibadan dan pinggang.
✔ Adjustable dan jenis lekat.

WHATSAPP 0179656087
WHATSAPP 0179656087 

SAIZ M/L/XL
 
HARGA 1 UNIT RM49 
BORONG MOQ 6PC UNIT RM32.50/PC
P/S: Sila Share kat kawan korang yg sedang mengandung atau tag saja nama dorang. Terima kasih kerana perihatin.

LIKE KAMI DI FB . LEBIH 250 JENIS PRODUK BOLEH ANDA BORONG DENGAN HARGA SRENDAH 55 SEN